Inquiry
Form loading...
Kategoritë e produkteve
Produktet e veçuara
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK
Karrocë me ingranazhe GCL-AK

Karrocë me ingranazhe GCL-AK

Karrocat me ingranazhe të serisë GCL-AK janë të dizajnuara për udhëtimin e makinerive jetësore të lidhura ose të kombinuara për të lëvizur përgjatë një hekurudhe. E drejtuar nga një rrotë dore që drejtohet nga një zinxhir, karroca mund të gjejë përdorime të gjera në shumë vende si fabrika, miniera, doke dhe depo për instalimin e pajisjeve, ngritjen dhe transportin e mallrave.

    përshkrim Karrocë me një shirit manual/Karocë e tërhequr me dorë/Karocë e shtyrë me dorë

    koleksioni më i mirë klasifikimi i produktit