Inquiry
Form loading...
rrëshqitje2
01 02 03
650d3d8maw
Zhejiang Wuyi Machinery Co., Ltd.
E themeluar në vitin 1952, Zhejiang Wuyi Machinery Co., Ltd. është lider i projektimit dhe prodhimit të produkteve dhe zgjidhjeve inovative për mjetet ngritëse. Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj të bllokut të zinxhirit manual, bllokut të levës, ngritjes së zinxhirit elektrik, zinxhirit të ngarkesës dhe pajisjeve të ndryshme ngritëse në Kinë.
Mëso më shumë
 • 8
  +
  vjet Përvoja
 • 186
  +
  Projekti përfundimi
 • 73
  +
  profesionale Punonjësit

PRODUKTET TONA Drejtimi

01

Projektet Projektet

Lajme Lajme

Bisedoni me ekipin tonë sot

Ne krenohemi që ofrojmë shërbime në kohë, të besueshme dhe të dobishme

hetim tani