Inquiry
Form loading...
слајд2
01 02 03
650d3d8maw
Zhejiang Wuyi Machinery Co., Ltd.
Основана во 1952 година, Zhejiang Wuyi Machinery Co., Ltd. е лидер во дизајнирање и производство на иновативни производи и решенија за алати за подигање. Ние сме еден од најголемите производители на рачен синџир блок, блок на лост, електричен дигалка на ланец, товарен ланец и различна опрема за дигање во Кина.
научи повеќе
 • 8
  +
  години Искуство
 • 186
  +
  Проект завршување
 • 73
  +
  Професионален Вработените

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ Наслов

01

Проекти Проекти

Вести Вести

Разговарајте со нашиот тим денес

Се гордееме со обезбедувањето навремени, сигурни и корисни услуги

истрага сега